Minke Koks - Hendriks Franssen


Je bent op zoek naar een therapeut en wil graag weten wie je zal treffen. Dat is begrijpelijk. Het is ook niet niks om jouw verhaal met iemand, en vooral een vreemde, te delen. Ik wil graag van de gelegenheid gebruik maken iets over mezelf te vertellen.

Ik ben een moeder van twee jonge kinderen en getrouwd. Voordat ik in 2010 mijn praktijk oprichtte was ik enkele jaren werkzaam als eindredacteur bij een regionaal weekblad. Dat werk heb ik altijd met veel plezier gedaan.

Heel bewust heb ik gekozen om me om te scholen tot therapeut. Als therapeut kan ik namelijk een wezenlijke bijdrage leveren in iemands groeiproces. In mijn praktijk vind ik het van belang jou als cliënt op je gemak te stellen, zodat je je veilig voelt jouw verhaal te doen. Ik wil er op een respectvolle manier voor je zijn zodat je het gevoel krijgt dat zowel jij als jouw verhaal er mag zijn. Ik vind het erg belangrijk om warm, liefdevol en eerlijk te zijn en open te staan voor jou als persoon.

Werkervaring

Mijn deskundigheid put ik uit mijn werkverleden als therapeut, counselor en journalist. Daarnaast heb ik zelf de nodige levenservaring. Deze ervaringen breng ik in mijn werk mee. De opleiding tot Integratief Therapeut heb ik gevolgd aan de Academie voor Integratieve Psychotherapie.

Overige relevante opleidingen:

  • Post-HBO Opleiding Integratieve Psychotherapie
  • Post-HBO Opleiding Integratieve Counseling
  • HBO Opleiding Journalistiek
  • Opleiding Psychosociale Basiskennis (PLATO-eisen) (2017/2018)
  • Opleiding De leerweg van de ziel (2018/2019)
  • Training Individueel Systemisch Werk (bij Maria Rötte, 2019)

Om de kwaliteit van de therapie te waarborgen volg ik jaarlijks verschillende bijscholingen en trainingen.

Als integratief therapeut sta ik vermeld in het ledenregister van de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg. Therapie bij In Balans Therapie valt onder de Vakgroep voor Psychosociaal en Maatschappelijk Werk (VPMW). Ik ben bovendien lid van de RBCZ.