Tarieven 

 

Kosten per sessie:

Wil je graag meer weten over de therapie omdat je nog niet zeker bent of integratieve therapie bij je past, dan mag je vrijblijvend een afspraak maken ter kennismaking. Dit gesprek van 30 minuten kost 20 euro. Een telefonische kennismaking mag natuurlijk ook.

Intake

€ 80,00

Individuele sessie

€ 80,00

De prijzen worden jaarlijks met ingang van januari bijgesteld.

In Balans Therapie staat vermeld in het ledenregister van de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg en de RBCZ (Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg). Daardoor vergoeden verschillende Zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk de kosten voor therapie. Vraag het vooraf na bij je verzekering!

De therapie van In Balans Therapie staat vermeld in het Register VPMW 
Een voordeel van therapie bij In Balans Therapie is dat je
geen eigen risico van 360 euro hoeft te betalen.

Indien je de kosten voor de therapie niet zelf kunt dragen, dan zijn er nog diverse andere manieren om een tegemoetkoming in de kosten te krijgen:

  • Eventueel is het mogelijk via jouw gemeente een aanvraag in te dienen voor een bijdrage in de kosten van de begeleiding. Dit is afhankelijk van de hoogte van jouw inkomen. 
  • Een andere mogelijkheid is om de gemaakte kosten voor therapie af te trekken als bijzondere ziektekosten bij jouw belastingaangifte.
  • Tot slot vergoeden diverse werkgevers de therapiekosten van hun werknemers. Vraag het bij jouw werkgever na, wellicht is een bepaalde vergoeding mogelijk.