Voor wie is In Balans Therapie?

 

In Balans Therapie begeleidt en ondersteunt volwassenen (vanaf 18 jaar) die om uiteenlopende redenen zijn vastgelopen. Met name op het gebied van rouw en verlies, het omgaan met kanker en werken aan zelfkennis en zelfvertrouwen, biedt Minke Koks een luisterend oor, mentale steun en deskundigheid in haar begeleiding.

Rouwbegeleiding en omgaan met verlies

Een verlieservaring kan een traumatische gebeurtenis zijn die een enorme indruk achterlaat. Hoe ga je om met emoties die zich aandienen? Hoe hervind je jouw zelfvertrouwen? In Balans Therapie biedt ruimte voor al jouw vragen en emoties. Voel je welkom om ze te delen.

Omgaan met kanker of andere ernstige ziekte

Geconfronteerd zijn met een ernstige ziekte kan ook ervaren worden als een traumatische gebeurtenis. Hoe ga je met alle emoties om? Hoe kan je jouw leven weer vorm geven? In Balans Therapie luistert, stelt haar deskundigheid beschikbaar en nodigt uit om te delen wat je graag wilt delen. Wees welkom.

Omgaan met spanning en stress

Je voelt je moe, lusteloos, angstig en hebt hoofdpijn, last van je schouders en rug. Je kunt moeilijk slapen en je ritme is ontregeld? Grote kans dat stress een stoorzender is die je belemmert je leven te leiden zoals je dat graag zou willen. In Balans Therapie biedt de mogelijkheid en ruimte om samen te kijken naar jouw klachten en hoe deze jou belemmeren jouw doelen te bereiken. Je bent van harte welkom.

Zelfkennis, Zelfvertrouwen en groei

Ook als er geen sprake is van verlies van een dierbare of een ziekte, kun je om uiteenlopende redenen het vertrouwen in jezelf zijn kwijtgeraakt. Je wilt inzicht hebben in wie je bent, wat je voelt en denkt en wilt ontdekken wie je bent en waar je krachten liggen. In Balans Therapie biedt de mogelijkheid en de ruimte om je meer bewust te worden van jezelf en jouw gedachten, emoties en gewoontes.