< Terug

Bij heldere hemel

€ 19,95

‘Bij Heldere Hemel’ vertelt het bijzondere levensverhaal van een jonge moeder die met schildklierkanker wordt geconfronteerd. Van de ene op de andere dag staat hierdoor haar leven volledig op de kop. Naast alle heftigheid rondom deze levensbedreigende ziekte krijgt zij in datzelfde jaar ook te maken met een andere traumatische ervaring die haar leven tekent.


Dit waargebeurde verhaal is opgetekend uit zorgvuldige documentatie, dagboeken en de levendige herinneringen van de hoofdrolspeelster, Minke zelf. Dit boek gaat over vechten en overleven, over wanhoop en kracht en over vallen én weer opstaan, nog krachtiger dan voorheen!

Paperback, 164 pagina's
ISBN-nummer: 978-94-6406-606-7

Tot voor kort was hij verkrijgbaar in de boekhandel. Vanaf nu kunt u het boek online bestellen bij Bol.com of hier via dit formulier.
De verzendkosten zijn 1,95 euro.

Pre-orderBestellenBestellen

In een adem uitgelezen. Bijna zonde want ik had nog wel veel meer willen lezen. Dit boek gaat absoluut niet alleen over kanker. Het kan over elke storm/traumatische periode in je leven gaan. Het zit 'm in het hele proces wat voor iedereen herkenbaar is. (lijkt mij) Minke schrijft met humor waardoor je ook vaak moet lachen maar ook met de pijn die je als lezer voelt, dus een traan heb ik ook gelaten. Een heel menselijk boek dus mét mooie inzichten.

Astrid Dinnissen

Sluiten