Levensverhaal

"Toen mijn schoonvader plotseling overleed, zakte de grond onder onze voeten vandaan. Hij was ineens weg. Compleet verslagen moesten we door deze eerste periode heen. Op een gegeven moment vonden we stukken tekst van hem op zijn computer. Stukjes levensverhaal, gedichten en mijmeringen. Hij had ons zomaar een waardevolle schat achtergelaten. Het is bijna niet te omschrijven hoeveel troost we uit deze teksten hebben gehaald. Zo voelde het alsof hij toch een beetje bij ons is gebleven."

Toen een vriendin me dit toevertrouwde, wist ik dat ik naast de werkzaamheden in mijn praktijk nóg meer moois kan betekenen in het bijstaan van anderen.
Ik liep al langer met het idee rond om mensen te helpen bij het optekenen van hun verhaal. Verhalen over vroeger voor nu en later, brieven naar dierbare mensen waarin je de ander laat weten hoeveel je om hem of haar geeft, of gewoon jouw gedachten die je wilt delen met de mensen dichtbij.

Het maakt eigenlijk niet uit wat precies je motivatie om te delen is, zolang het vanuit verbinding en liefde geschreven wordt, vindt het altijd zijn weg naar de plek waar het voor bedoeld is.

Ik kan je helpen bij het schrijven van jouw verhaal. Je zult ervaren hoe waardevol het kan zijn. Voor anderen én voor jezelf.

Samen kijken we naar wat je wilt schrijven, voor wie je wilt schrijven en wat je wilt achterlaten.


Wat mag je van mij verwachten?

Een empathisch luisterend oor
Goede vragen, die je aan het denken zetten
Mooie teksten die de kern raken
Steun en begeleiding bij het schrijfproces
Eerlijke en deskundige feedback
Leren schrijven vanuit het hart
De mate van begeleiding die past bij jouw wensen

Informatie
Wil je meer weten over hoe we precies te werk gaan? Of
wil je weten wat je mag verwachten? Jouw verhaal of tekst schrijven is heel persoonlijk, dus ik vind het belangrijk dat jij een op maat gemaakt voorstel krijgt. Neem contact op voor een oriënterend gesprek of vraag naar de mogelijkheden.

Kosten
85 euro per uur wanneer er sprake is van korte teksten. Wil je een heel levensverhaal of een boek schrijven? Neem dan contact op, dan krijg je een passend voorstel voor het totale pakket.

Aanmelden

Bedankt! U hoort zo snel mogelijk van ons.
Oeps, er is iets mis gegegaan. Probeer het opnieuw.

Cookies

AccepterenLees meer