Testimonials

Karen

38 jaar

"Bij de kennismaking had ik meteen een goed gevoel bij jou en dat is zo gebleven. Er was direct veiligheid waardoor ik echt mezelf kon zijn. Je volgde mijn tempo maar was ook eerlijk en durfde te confronteren, waardoor ik anders naar mezelf en mijn proces ging kijken. Je bent helder, open en ook zacht. Alles mag er zijn en niks was gek en dat had ik nodig.”

Eva

22 jaar

"Door de rust en oprechte interesse die je uitstraalt, voelde ik me meteen veilig en merkte ik dat ik me makkelijk naar jou openstelde, wat voor mij niet vanzelfsprekend is. Zonder ooit iets op te schrijven, wist je de kern te pakken in mijn brei aan gedachten en stelde je altijd de juiste vraag. "

Robin

29 jaar

"Na het plotselinge overlijden van mijn vader zat ik met een aantal vragen over de dood en wist ik niet zo goed hoe ik om moest gaan met de vele goede bedoelingen uit mijn omgeving. Minke zorgde voor een luisterend oor waardoor ik met meer rust naar huis ging. Ook heeft ze mij echt handvatten gegeven hoe ik met bepaalde situaties om kan gaan, nu en in de toekomst."

Roos

33 jaar

"Minke is een hele prettige therapeute. Iemand waarbij je je snel op je gemak voelt en waarbij het geen probleem is om je verhaal te doen. Ze is heel vriendelijk, rustig en er is ook ruimte voor humor. Wat me vooral is bijgebleven is dat ze een hele goede luisteraar is. Ze is heel goed in staat om met summiere vragen of opmerkingen een spiegel voor te houden en je zelf tot bepaalde inzichten te laten komen”

Marc

43 jaar

"Op de momenten dat ik het erg moeilijk had, stond je voor me klaar door niet alleen naar me te luisteren, maar ook relativerende vragen te stellen. Je hield op die momenten mij een spiegel voor die ik nodig had.  Ik voelde geen enkele reserve om mijn meest intieme gevoelens en twijfels met jou te bespreken. Dat was heel veel waard voor mij."

Erik

32 jaar

" Minke heeft mij ontzettend prettig geholpen tijdens mijn rouwproces. Vanaf het begin voelde het gelijk vertrouwd bij haar en durfde ik me volledig open te stellen. Dat ze af en toe ook persoonlijke ervaringen deelt, vond ik heel fijn. Ik ben heel dankbaar voor deze hulp in zo’n moeilijke tijd. Aan het einde had ik echt het gevoel dat ik ‘anders kan leren vasthouden’.."

Sofie

32 jaar

"De drempel om bij Minke mijn verhaal te doen, was vanaf minuut 1 heel laag. Ik voelde mij direct op mijn gemak bij haar door haar open en rustige uitstraling.  Ze is eerlijk en oprecht en geeft vertrouwen. Ze kan situaties goed benoemen en tastbaar maken. Mij heeft ze een grote spiegel voorgehouden, zonder te oordelen en zonder het gevoel te geven dat ik 'in therapie zit', maar waar ik nu zo veel aan heb! Ik voel mij altijd welkom en nooit verplicht en ik zou niet meer zonder willen!"

Eloïse

21 jaar

"Ik heb heel erg veel aan jouw begeleiding gehad. Ik realiseerde me dingen waar ik nog nooit eerder aan gedacht had. Het hielp me bij mijn rouwproces.
Je stelde fijne vragen die me echt deden nadenken. Je bent erg betrokken, empathisch en je bent oprecht, wat erg fijn is. Je accepteerde alles compleet en dat gaf mij veel vertrouwen in het vertellen van mijn verhaal."

Tonny

55 jaar

"Ik vond het fijn dat je naar me luisterde en precies de goede vragen stelde. Door het plotselinge overlijden van mijn man stond mijn wereld op zijn kop. Jij hebt mij door deze moeilijke tijd heen geholpen.”

Jeanne

75 jaar

"Minke is empathisch,rustig en geduldig! Een prettige dame aan wie je jouw emotionele verhaal openhartig kunt vertellen en waarbij er alle aandacht is die je nodig hebt in een doorgaans lastige periode.”

Mijn Boeken

Cookies

AccepterenLees meer