Testimonials

Karen

38 jaar

"Bij de kennismaking had ik meteen een goed gevoel bij jou en dat is zo gebleven. Er was direct veiligheid waardoor ik echt mezelf kon zijn. Je volgde mijn tempo maar was ook eerlijk en durfde te confronteren, waardoor ik anders naar mezelf en mijn proces ging kijken. Je bent helder, open en ook zacht. Alles mag er zijn en niks was gek en dat had ik nodig.”

Eva

22 jaar

"Door de rust en oprechte interesse die je uitstraalt, voelde ik me meteen veilig en merkte ik dat ik me makkelijk naar jou openstelde, wat voor mij niet vanzelfsprekend is. Zonder ooit iets op te schrijven, wist je de kern te pakken in mijn brei aan gedachten en stelde je altijd de juiste vraag. "

Robin

29 jaar

"Na het plotselinge overlijden van mijn vader zat ik met een aantal vragen over de dood en wist ik niet zo goed hoe ik om moest gaan met de vele goede bedoelingen uit mijn omgeving. Minke zorgde voor een luisterend oor waardoor ik met meer rust naar huis ging. Ook heeft ze mij echt handvatten gegeven hoe ik met bepaalde situaties om kan gaan, nu en in de toekomst."

Roos

33 jaar

"Minke is een hele prettige therapeute. Iemand waarbij je je snel op je gemak voelt en waarbij het geen probleem is om je verhaal te doen. Ze is heel vriendelijk, rustig en er is ook ruimte voor humor. Wat me vooral is bijgebleven is dat ze een hele goede luisteraar is. Ze is heel goed in staat om met summiere vragen of opmerkingen een spiegel voor te houden en je zelf tot bepaalde inzichten te laten komen”

Marc

43 jaar

"Op de momenten dat ik het erg moeilijk had, stond je voor me klaar door niet alleen naar me te luisteren, maar ook relativerende vragen te stellen. Je hield op die momenten mij een spiegel voor die ik nodig had.  Ik voelde geen enkele reserve om mijn meest intieme gevoelens en twijfels met jou te bespreken. Dat was heel veel waard voor mij."

Vesna

53 jaar

" Je hebt me geholpen om mijn diep gesloten emoties te uiten, te begrijpen en het verdriet te bevrijden. Mijn onverwerkte emoties kon ik naar boven brengen en zo van bepaalde angsten afkomen. Ik heb een beter inzicht gekregen en begrip voor bepaalde aspecten van mijn leven."

Eloïse

21 jaar

"Ik heb heel erg veel aan jouw begeleiding gehad. Ik realiseerde me dingen waar ik nog nooit eerder aan gedacht had. Het hielp me bij mijn rouwproces.
Je stelde fijne vragen die me echt deden nadenken. Je bent erg betrokken, empathisch en je bent oprecht, wat erg fijn is. Je accepteerde alles compleet en dat gaf mij veel vertrouwen in het vertellen van mijn verhaal."

Tonny

55 jaar

"Ik vond het fijn dat je naar me luisterde en precies de goede vragen stelde. Door het plotselinge overlijden van mijn man stond mijn wereld op zijn kop. Jij hebt mij door deze moeilijke tijd heen geholpen.”

Cookies

AccepterenLees meer