Disclaimer
Disclaimer In Balans Therapie

De website van In Balans Therapie is voor persoonlijk (niet-commercieel) gebruik.

Deze website is primair bedoeld ter informatievoorziening over mijn praktijk en werkwijze, voor mensen die cliënt van de praktijk zijn of willen worden, voor verwijzers en andere belangstellenden.Content van de websiteIn Balans Therapie in Nijmegen betracht uiterste zorgvuldigheid bij het maken, samenstellen en verspreiden van de informatie en onderhoud van deze website, maar kan op geen enkele wijze instaan voor de juistheid of volledigheid van de informatie. De teksten en afbeeldingen van deze website mogen niet worden overgenomen of vermenigvuldigd, zonder dat hiervoor schriftelijke toestemming is verkregen van Minke Koks. Minke Koks kan geen garanties geven voor het foutloos en/of ononderbroken functioneren en weergeven van deze site.

De informatie op deze website is gebaseerd op huidige inzichten en visie. Deze informatie kan zonder nadere vooraankondiging worden aangepast. Aan de geboden informatie op deze website kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.In Balans Therapie aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die kan ontstaan als gevolg van de publicatie van informatie op deze website. De informatie is bedoeld voor algemeen gebruik en is niet toegespitst op de specifieke individuele situatie van de gebruiker. De informatie kan niet worden gebruikt als vervanging van persoonlijk advies.Deze site bevat hyperlinks naar andere organisaties en instellingen. Daarnaast worden vanuit tal van sites links gelegd naar deze site. In Balans Therapie is niet verantwoordelijk voor de informatie die op deze externe sites wordt vertoond.

Vertrouwelijkheid

Gegevens die u bij een bezoek aan deze website verstrekt (bijvoorbeeld in het aanmeldformulier) worden strikt vertrouwelijk behandeld, met inachtneming van de wettelijke regels. Zie ook de praktijkinformatie over privacy.

Vragen of opmerkingen

Heeft u vragen of opmerkingen over deze website? Neem dan contact met mij op via het contactformulier. Ik zal uw bericht zo spoedig mogelijk beantwoorden. U vindt het formulier hier.

Cookies

AccepterenLees meer